Om oss

Varer og tjenester

Vi produserer og selger ved og parkbenker, i tillegg har vi en liten butikk i Jektvik der vi selger egenproduserte håndarbeidsvarer og noen produkter i tre. Vi har dessuten garn, sytråd knapper og glidelås i butikken.

I tillegg til dette har vi ansvar for kommunens hjelpemiddellager, det vil si at vi mottar og distribuerer hjelpemidler fra hjelpemiddelsentralen og samler inn og sender tilbake når det er behov for det. Vi har ansvar for Fretexkontainerne i kommunen, og vi tar på oss mindre vaskerioppdrag. Sist høst fikk vi oppdraget fra HAF om å distribuere de nye matavfallsdunkene på Rødøy Innland. 

VTA

Rødøy Produkter AS er et 100% kommunalt eid aksjeselskap og bedriftens formål er å legge til rette for arbeid til mennesker som ikke kan delta i det ordinære arbeidsmarkedet. I dag har vi avtale med NAV der vi er tiltaksarrangør for 6 VTA-plasser (Varig Tilrettelagt Arbeid) og all vår virksomhet er derfor innrettet slik at våre tiltaksansatte kan bidra med sine ressurser, til at Rødøy Produkter AS kan levere pålitelige kvalitetsvarer og tjenester i lokalsamfunnet.

For å kunne søke en VTA-plass, må man ha uføretrygd. Årsak til uføretrygd varierer selvfølgelig, men til grunn ligger det en vurdering om at man ikke lenger kan stå i ordinært arbeid. Like fullt kan ønske om å bidra med egen erfaring og kompetanse være til stede, og da skal vi være et godt alternativ. Vi ønsker å bli best på å legge til rette for arbeid, -internt i vår bedrift, eller i samarbeid med ekstern bedrift.

Rødøy Produkter AS

Rødøy Produkter AS er lokalisert i Jektvik. Her har vi siden oppstart i 2007 vært på det gamle fiskebruket på kaia, men nå har kommunen nye, spennende planer for området med nye lokaler til blant andre oss. Dette gleder vi oss til, men har altså inntil videre, flyttet virksomheten til Jektvikøya 60.

Kontakt Rødøy Produkter AS 

Rødøy Produkter AS må, som alle andre bedrifter, være i utvikling. Men kanskje må vi, -mer enn andre være fleksible med tanke på å kunne omstille aktivitet og produksjon i forhold til den arbeidskraften vi til enhver tid har tilgjengelig, og til de behov som finnes i markedet. Ta derfor kontakt med oss om du har behov for en tjeneste, eller for å få produsert en vare, så vil vi gjerne bidra om vi har kapasitet til det.